Klik hier voor het laatste nieuws over het Coronavirus

Coronavirus

Stichting K&O annuleert het cursus- en cultuurprogramma tot en met juni 2020. 

In verband met de corona-epidemie en de algemene maatregelen die zijn genomen om deze in te perken, heeft Stichting K&O besloten het resterende cursus- en cultuurprogramma van seizoen 2019-2020 in zijn geheel te annuleren. 

U wordt op een later tijdstip geïnformeerd over hoe wij willen omgaan met de reeds betaalde gelden. 

Het bureau van Stichting K&O zal niet voortdurend bezet zijn, tot nader order zijn wij op dinsdag en woensdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 11.00 uur (tel. 071-4016400). Vragen of opmerkingen kunt u ook naar ons mailen: info@kenokatwijk.nl.

Coronavirus

Stichting K&O annuleert het cursus- en cultuurprogramma tot en met juni 2020. 

In verband met de corona-epidemie en de algemene maatregelen die zijn genomen om deze in te perken, heeft Stichting K&O besloten het resterende cursus- en cultuurprogramma van seizoen 2019-2020 in zijn geheel te annuleren 

U wordt later deze maand geïnformeerd over hoe wij willen omgaan met de reeds betaalde gelden. 

Het bureau van Stichting K&O zal tot 6 april niet voortdurend bezet zijn, tot nader order zijn wij van maandag tot en met woensdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 11.00 uur (tel. 071-4016400). Vragen of opmerkingen kunt u ook naar ons mailen: info@kenokatwijk.nl.

CORONA

De ontwikkelingen rond het Carona-virus volgen elkaar snel op. Participerend op de richtlijnen van de rijksoverheid en de algemene gevoelens heeft K&O besloten haar activiteiten per maandag 16/03,  vooralsnog  tot 1 april te cancelen. Uiteraard blijven wij  u rond de ontwikkelingen hieromtrent informeren.

 

Voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie van 24 t/m 28 februari  is het K&O gebouw aan de Sluisweg gesloten. Er zijn deze week dus geen cursussen en workshops.

Kerstvakantie, K&O gesloten

Wegens de kerstvakantie is K&O gesloten van maandag 23 december 2019 t/m vrijdag 3 januari 2020.

Bestuur en medewerkers wensen u fijne feestdagen !

Nog enige plaatsen vrij bij de Engeland reis !

The Cotswolds, een levende ansichtkaart!

Elk jaar organiseert Mieneke Andeweg-van Rijn, docente Engels,  een meerdaagse reis ter afsluiting van het cursusseizoen. Ook komend voorjaar ligt er een mooie bestemming in het verschiet: De Engelse Cotswolds waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij op deze 8-daagse reis, die plaatsvindt van 23 tot en met 30 april 2020. Daar kunt u ook als niet-cursist van profiteren.

U heeft de unieke mogelijkheid om in Katwijk in de luxe touringcar te stappen en naar de idyllische bestemming af te reizen. Doe een stapje terug in de tijd, maak kennis met de Cotswolds Hills, bezoek kastelen en de beroemde steden zoals Bath, Stratford-upon-Avon en Cambridge. Ook een tochtje met een ouderwetse trein en tochten naar diverse schilderachtige plaatsjes staan op het programma.

De deskundige en ervaren Nederlandstalige reisleiding vertelt veel wetenswaardigheden, zodat u optimaal van uw vakantie geniet. U maakt de overtocht naar Engeland op de luxe ferry van Hoek van Holland naar Harwich met verblijf in een buitenhut en u verblijft vijf hotelovernachtingen in Cheltenham, op basis van half-pension.

Zin om mee te gaan? Voor vrijblijvende informatie of een uitgebreide kleurenbrochure kunt u contact opnemen met Mieneke Andeweg-van Rijn, telefoon 071 4015669 of 06 28647503 of via e-mail: amieneke@gmail.com

Vrijwilligers gezocht !

Vrijwilligers gezocht !

Werkt u graag met de computer ? Dan is deelname aan onze PR commissie wellicht iets voor u.  B.v. het ontwerpen van advertenties, onderhouden van onze website en/of Facebook.

K&O Katwijk is ook op zoek naar een vrijwilliger voor de Uit-De-Kunst-Bus.

Heeft u interesse ? Bel 071- 4016400 (ma. t/m vr. van 9.00-12.00) of mail naar info@kenokatwijk.nl