K&O gesloten

Wegens de zomervakantie is K&O gesloten van maandag 22 juli t/m vrijdag 23 augustus. 26 augustus is het kantoor weer geopend ! Natuurlijk kunt u gedurende de zomervakantie (digitaal) inschrijven voor een cursus of workshop. Kaarten kopen voor de muziekvoorstellingen, museumbezoek, Uit-De-Kunst-Bus en poppentheater is uiteraard ook mogelijk. Doen dus !

Open Huis met informatiemarkt

OPEN HUIS MET INFORMATIEMARKT

 

Dinsdagavond 10 september, van 19.00 – 21.00 uur, bent u welkom op onze informatiemarkt in het K&O gebouw aan de Sluisweg. De vrijwilligers en enige docenten van K&O zijn op deze avond aanwezig om u informatie en eventueel uitleg te geven over de cursussen en workshops. Wanneer u b.v. geïnteresseerd bent in het leren van een taal, kunt u samen met de docent uw niveau bepalen en kijken bij welke cursus u het beste kan instromen.

Seizoen 2019/2020

U kunt zich inschrijven voor het nieuwe seizoen 2019/2020. 

Kijk naar ons aanbod.

Probeer iets nieuws!

Vrijwilligers gezocht !

K&O Katwijk is op zoek naar vrijwilligers voor resp. de sectie Cursussen en de PR groep. Ook ontstaat er per 1 januari 2020 een VACATURE voor PENNINGMEESTER ! Heeft u interesse ? Bel 071- 4016400 (ma. t/m vr. van 9.00-12.00) of mail naar info@kenokatwijk.nl

 

Nieuw cultuur-en cursussenprogramma

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe cultuur- en cursussenprogramma 2019 – 2020. Vanaf 1 JUNI treft u het nieuwe programma op onze website !

Houd deze datum dus in de gaten want vanaf 1 juni kunt u weer direct inschrijven voor een cursus of workshop. Ook kaarten bestellen voor muziekvoorstellingen, poppentheater en de Uit-De-Kunstbus is dan mogelijk.