Direct reserveren

Chinees voor beginners

Deze cursus is bestemd voor iedereen met weinig of geen kennis van de Chinese taal. U leert het Mandarijn, de officiële taal in China. De cursus behandelt alle vaardigheden van luisteren, spreken, lezen en schrijven, waarbij de nadruk ligt op het verstaan, uzelf verstaanbaar maken in het Chinees, de conversatie en fonetische uitspraak van het pinyin (een transcriptie systeem om de Chinese klanken om te zetten in het Latijns alfabet). Tijdens de lessen leert u het een en ander over de Chinese cultuur en gewoontes. De cursus wordt in het Nederlands gegeven. De lesinhoud sluit goed aan bij het eisenniveau van het Chinese Taal HSK1 examen. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van PowerPoint presentaties en ander audiovisueel lesmateriaal, alsmede van apps van moderne taalleermiddelen. Na het leren van het cursusboek kunt u 150 Chinese basiswoorden spreken, verstaan, lezen en eenvoudige Chinese karakters schrijven. Naast het volgen van de lessen wordt verwacht dat u thuis nog een paar uur aan huiswerk en zelfstudie doet. ERK niveau 0-A1

Wij verzoeken u om uw schrift en pen of potlood mee te nemen. Bij de eerste les krijgt u informatie over het lesmateriaal.

 

Algemene informatie

Cursusnummer: 21.264.01
Startdatum: 21/09/2021
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 9:30 - 11.00
Lessen: 12
Docent: Y Drubbel
Prijs: € 150
Bijzonderheden: Informatie lesmateriaal op eerste les. Pen en papier meenemen.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.