Reservering wachtlijst

Fotografie basiscursus februari (start 6 maart) (vol)

 

 Foto's worden meer dan ooit gebruikt om informatie uit te wisselen, dankzij de opkomst van digitale fotografie en internet. Dan is het prettig als u een foto maakt waarvan de boodschap goed overkomt, die laat zien wat u wilt vertellen. Als gereedschap hiervoor krijgt u in deze cursus de basistechnieken van fotografie uitgelegd en besteden we aandacht aan het kijken naar de dingen om u heen. Ook krijgt u voorbeelden te zien ter illustratie en ter inspiratie. Met behulp van opdrachten brengt u het geleerde in praktijk, het resultaat bespreken we in de volgende les. In overleg kunnen we een buitenles organiseren.

 

Algemene informatie

Cursusnummer: 18.302.03
Startdatum: 06/03/2019
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 21:30
Lessen: 6
Docent: M. Haringa
Prijs: € 86
Bijzonderheden: lessen een keer in de veertien dagen ! Materiaalkosten € 10,-- tot € 15,00 met docent verrekenen voor afdruk op te hangen meenemen eerste les: camera, instructieboekje, evt. laptop, en agenda

Reservering wachtlijst

Let op! U gaat zich inschrijven voor de wachtlijst, wij kunnen uw deelname daarom niet garanderen. Bij een annulering of voldoende nieuwe inschrijvingen nemen wij contact met u op om de inschrijving te bevestigen.
Inschrijving wachtlijst bevestigen