Reservering wachtlijst

Fotografie basiscursus maart

Foto's worden meer dan ooit gebruikt om informatie uit te wisselen, dankzij de opkomst van digitale fotografie en internet. Dan is het prettig als u een foto maakt waarvan de boodschap goed overkomt, die laat zien wat u wilt vertellen. Als gereedschap hiervoor krijgt u in deze cursus de basistechnieken van fotografie uitgelegd en besteden we aandacht aan het kijken naar de dingen om u heen. Ook krijgt u voorbeelden te zien ter illustratie en ter inspiratie. Met behulp van opdrachten brengt u het geleerde in praktijk, het resultaat bespreken we in de volgende les. In overleg kunnen we een buitenles organiseren.

 

Algemene informatie

Cursusnummer: 22.302.03
Startdatum: 22/03/2023
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 21:30
Lessen: 6
Docent: M. Haringa
Prijs: € 88
Bijzonderheden: Kosten verrekenen met docente : € 10/15. Meenemen : camera waarop minimaal sluitertijd en diafragma kan worden ingesteld. Data: 22 maart, 5 april, 12 april les 4 is een buitenles in overleg, meestal in het weekend,17 en 31 mei. Deze datums zijn nog niet definitief de docente bespreekt dit tijden de cursus.

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.