Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Reservering wachtlijst

Fotografie basiscursus september

Foto's worden meer dan ooit gebruikt om informatie uit te wisselen, dankzij de opkomst van digitale fotografie en internet. Dan is het prettig als u een foto maakt waarvan de boodschap goed overkomt, die laat zien wat u wilt vertellen. Als gereedschap hiervoor krijgt u in deze cursus de basistechnieken van fotografie uitgelegd en besteden we aandacht aan het kijken naar de dingen om u heen. Ook krijgt u voorbeelden te zien ter illustratie en ter inspiratie. Met behulp van opdrachten brengt u het geleerde in praktijk, het resultaat bespreken we in de volgende les. In overleg kunnen we een buitenles organiseren.

Algemene informatie

Cursusnummer: 22.302.01
Startdatum: 21/09/2022
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 21:30
Lessen: 6
Docent: M. Haringa
Prijs: € 88
Bijzonderheden: Kosten verrekenen met docente : € 10/15. Meenemen : camera waarop minimaal sluitertijd en diafragma kan worden ingesteld. Data: 21 sept., 5 en 19 okt., les 4 is een buitenles in overleg meestal in het weekend, 23 nov., 7 dec.

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! U gaat zich inschrijven voor de wachtlijst, wij kunnen uw deelname daarom niet garanderen. Bij een annulering of voldoende nieuwe inschrijvingen nemen wij contact met u op om de inschrijving te bevestigen.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Inschrijving wachtlijst bevestigen