Direct reserveren

Gezonde weekmenu's opstellen

 

Les 1: Voedingswetenschap en Richtlijnen Goede Voeding

Les 2: Energiebehoefte, macronutriënten en micronutriënten

Les 3: Etiketten lezen en duurzaam eten

Les 4: Omgaan met verleidingen en weekmenu maken

Iedereen is anders. Dus wat een passend en gezond eetpatroon is voor de een, hoeft dat niet te zijn voor een ander. Tijdens deze 4-daagse cursus Gezond eten, leer je zelf een voedingspatroon op te stellen dat past bij jouw behoeften en levensstijl.

In de eerste les lees leer je over de algemene richtlijnen voor gezond eten en waarop deze gebaseerd zijn. In les twee duiken we dieper in op koolhydraten, vetten, eiwitten, alcohol, vitamines en mineralen. Tijdens de derde les leer je met de opgedane kennis producten te vergelijken en te kiezen wat bij jou past. Vervolgens stel je in de laatste les een gezond weekmenu voor jezelf op. We bespreken dan ook hoe je om kunt gaan met verleidingen, zodat je je makkelijker aan je eigen eetplannen kunt houden.

Deze cursus wordt gegeven door Isabelle Groenstege. Isabelle is voedingswetenschapper en voedingsmiddelentechnoloog. Ze ontwikkelt onderwijsmaterialen en werkt als docent onder ander aan de BGN geaccrediteerde opleiding Gewichtsconsulent. Daarnaast heeft zij haar eigen praktijk My FoodStyle in Noordwijk, waar ze werkt als voedingscoach.

Algemene informatie

Cursusnummer: 19.346.01
Startdatum: 25/09/2019
Locatie: Sluisweg 16 Katwijk
Tijden: 20:00 - 22:00
Lessen: 4
Docent: I. Groenstege
Prijs: € 70

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen