Reservering wachtlijst

Italiaans (lezen) Lettura Libri Italiani

 

Dit jaar beginnen we de cursus met het boek Ad occhi chiusi van Gianrico Carofiglio. Het boek gaat over een jongedame, slachtoffer van mishandelingen door haar vriend, haar moed om hem aan te klagen, en de tragische gevolgen daarvan.

Met het tweede boek, Semina il vento van Alessandro Perissinotto, maken we kennis met een jong stel, de Italiaanse Giacomo en de Iraanse Shirin, die uit Parijs naar Italie verhuizen, en de problemen van integratie en assimilatie die daarop volgen.

Lezen, gedeeltelijk in de klas en gedeeltelijk thuis, converseren, discussiëren en het behandelen van grammaticale onderwerpen (wanneer dat nodig is) zullen zich afwisselen.

De cursus is bedoeld voor degenen die de vier jaar taalcursussen gevolgd hebben en het liefst het nieveau B1 hebben gehaald.

 

 

 

 

 

Algemene informatie

Cursusnummer: 19.240.01
Startdatum: 31/10/2019
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 9:30 - 12:00
Lessen: 20
Docent: M. Miglioli
Prijs: € 170
Bijzonderheden: LET OP ! Boeken aanschaffen na ontvangst deelnemersbewijs ! Ad occhi chiusi van Gianrico Carofiglio, ISBN 88-389-1905-4. € 10,- en Semina il vento van Alessandro Perissinotto, ISBN 978-88-6836-626-1. € 10,-

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.