Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Direct reserveren

Italiaans (lezen) Lettura Libri Italiani

Dit jaar beginnen we de cursus met het boek L’Arminuta  van Donatella di Pietrantonio. Het boek gaat over een meisje van dertien dat plotseling terug naar haar biologische familie moet, en het drama, dat daarop volgt.

In het tweede boek, IL treno dei bambini, beschrijft de schrijfster een situatie die zich afspeelt in het Italië van direct na de Tweede Wereldoorlog: een bijzondere situatie die voor de meeste Italianen onbekend was en nog steeds is. Het gaat hier over een jongetje van zeven dat plotseling uit zijn geboortestad Napels per trein naar het Noorden reist: een initiatief van de Communistische Partij…

Lezen, gedeeltelijk in de klas en gedeeltelijk thuis, converseren, discussiëren en het behandelen van grammaticale onderwerpen (wanneer dat nodig is) zullen zich afwisselen.

De cursus is bedoeld voor degenen die de vier jaar taalcursussen gevolgd hebben en het liefst het niveau B1 hebben gehaald.

 

 

 

 

Algemene informatie

Cursusnummer: 21.240.01
Startdatum: 28/10/2021
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 9:30 - 12:00
Lessen: 20
Docent: M. Miglioli
Prijs: € 171
Bijzonderheden: LET OP ! Boeken aanschaffen na ontvangst deelnemersbewijs ! L' Arminuta van Donatella di Pietrantonio, ed. Einaudi,, ISBN 978-88-06-23984-8, € 12 en Il treno dei bambini van Viola Ardone, ed. Einaudi, ISBN 978-88-06-24232-9. € 17,50.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Nog 1 plaats(en) beschikbaar
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen