Direct reserveren

Kunst kijken, thema De penseelstreek, workshop

Thema: 'De penseelstreek' - een verhaal apart. Wat heeft deze ons te vertellen?! Een boeiende ontdekkingstocht. Aandacht voor de streken van het penseel.

De workshops zijn gebaseerd op M. de Kok haar boek Kunst Kijken - de kunst van het kijken. Zin om mee te doen?

Musea doen hun best om ons te imponeren met hun prachtige collectie. Vaak is er zoveel te zien, dat daardoor kijken moeilijk wordt. Overvoerd, met hoofdpijn en duizelig ga je weer op pad naar huis. Onder je arm natuurlijk een nieuw aangeschafte catalogus, zodat je rustig thuis kan nakijken wat je nu eigenlijk heb gezien, maar ook wat je hadden kunnen zien……. Dit kan echt anders!
Docent Mariska de Kok  nodigt je uit – dwaal met mij mee in de workshop Kunst Kijken – de Kunst van het Kijken. In woord en beeld een kijkje achter de schermen. De workshops zijn interactief.

Zij schreef afgelopen jaar een boek over Kunst Kijken – de kunst van het kijken. Dit boek is bedoeld als handvat bij het bezoeken van exposities, aanschaf niet verplicht.

Algemene informatie

Cursusnummer: 22.363.02
Startdatum: 06/10/2022
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19.30 - 21.30
Lessen: 1
Docent: M. de Kok
Prijs: € 17
Bijzonderheden: pen en papier meenemen

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.