Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Direct reserveren

Kunst kijken, thema Kopiëren van de meesters, workshop

Goede kunstenaars kopiëren, grote kunstenaars stelen. Een uitspraak van Picasso. Tijdens de workshop Kunst Kijken gaan we dieper in over het kopiëren van de meesters. Waarom zou je dit willen? Spoiler: Vele grote kunstenaars gingen ons hierin voor. Wie & waarom? Meer in de workshop Kopiëren van de meesters. Doe je mee?

Musea doen hun best om ons te imponeren met hun prachtige collectie. Vaak is er zoveel te zien, dat daardoor kijken moeilijk wordt. Overvoerd, met hoofdpijn en duizelig ga je weer op pad naar huis. Onder je arm natuurlijk een nieuw aangeschafte catalogus, zodat je rustig thuis kan nakijken wat je nu eigenlijk heb gezien, maar ook wat je hadden kunnen zien……. Dit kan echt anders!
Docent Mariska de Kok  nodigt je uit – dwaal met mij mee in de workshop Kunst Kijken – de Kunst van het Kijken. In woord en beeld een kijkje achter de schermen. De workshops zijn interactief.

Zij schreef afgelopen jaar een boek over Kunst Kijken – de kunst van het kijken. Dit boek is bedoeld als handvat bij het bezoeken van exposities, aanschaf niet verplicht.

Algemene informatie

Cursusnummer: 22.363.03
Startdatum: 03/11/2022
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19.30 - 21.30
Lessen: 1
Docent: M. de Kok
Prijs: € 17
Bijzonderheden: pen en papier meenemen

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen