Direct reserveren

Leer de taal van je lichaam maart

We zijn de hele dag in interactie met onze omgeving en staan bloot aan prikkels, informatiestromen en veranderingen. We moeten steeds keuzes maken en fungeren vaak als een duizendpoot door aandacht te geven aan bijvoorbeeld werk, sport, school, gezin en ons sociaal leven. Ons lichaam resoneert de hele dag mee en slaat alle ervaringen van de dag op. Het is gemakkelijk om in de snelheid van ons leven te vergeten om stil te staan en te voelen hoe het met ons gaat. Als ons voelen, denken en doen in balans zijn, bewegen we ons soepel en staan we vrij in het leven. Dit draagt bij aan onze gezondheid en vitaliteit.

 

Deze cursus bestaat niet uit het luisteren naar theorieen, maar uit praktisch oefenen en ervaren. Het is de bedoeling dat je middels oefeningen met de hele groep, in tweetallen en individueel gaat ervaren wat je lichaam je vertelt. Zo kom je op een leuke en ontspannen manier meer over jezelf te weten.
Voorbeelden van wat je kan ervaren in deze cursus zijn:

• luister ik eerder naar mijn verstand of naar mijn gevoel

• welke signalen geeft mijn lichaam en wat vertelt dit mij

• voel ik mijn eigen ja en nee en wat doe ik hiermee

Algemene informatie

Cursusnummer: 18.338.02
Startdatum: 07/03/2019
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 21:00
Lessen: 6
Docent: A. Stegeman
Prijs: € 75
Bijzonderheden: De lessen zijn een keer in de veertien dagen !

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.