Direct reserveren

Massage

Massage helpt lichaam en geest te ontspannen.
Tijdens de cursus leert u een aantal basistechnieken om een volledige massage te kunnen geven.  Tevens maakt u kennis met diepe spier- en weefselmassage.
Massage heeft betrekking op aanraken en aangeraakt worden. Alle handelingen hebben tot doel om de persoon te laten ontspannen, waardoor de aandacht van de dagelijkse beslommeringen wordt verdreven en een gevoel van welbehagen ontstaat.
Na een blessure, zenuwbeknelling, operatie of bij chronische pijn werkt massage helend. Naast de basistechnieken komen de meest voorkomende klachten aan de orde.  Zoals rugklachten, heup, been en voet problemen, nek en schouder, arm en hand problemen. Verder ook de zogenaamde afgeleide pijn en uitstralingspijn. Telkens wordt daarbij de juiste aanpak uitgelegd en voorgedaan om vervolgens de handgrepen bij elkaar te oefenen.
Summier wordt anatomie en fysiologie behandeld. Zowel beginners als mensen met massage ervaring zijn welkom.

 

Algemene informatie

Cursusnummer: 23.503.02
Startdatum: 18/01/2024
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 21:30
Lessen: 6
Docent: M. v Loon
Prijs: € 87
Bijzonderheden: Zelf meenemen: grote handdoek en massageolie. cursusmap voor € 9,-te verkrijgen en te betalen bij docente. Draag makkelijk zittende kleding. Data: 18 jan., 1, 15 en 29 feb., 14 en 28 maart.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Nog 1 plaats(en) beschikbaar
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen