Direct reserveren

NLP

NLP: je hoort het steeds vaker, maar wat is het eigenlijk precies? Wat houdt het in? In deze cursus van vijf avonden maak je kennis met NLP: Neuro-Linguïstisch Programmeren. NLP is een methodiek. Je zou kunnen zeggen: een communicatie-methodiek. Het gaat over hoe wij mensen met elkaar communiceren en alle processen die daarbij een rol spelen. Dat zijn er zo verschrikkelijk veel! Deze cursus maakt je bewust van al die onbewuste processen. Van hoe overtuigingen, waarden, herinneringen enzovoorts invloed hebben op ons gedrag. Ik vind het een ontzettend gave, makkelijke manier om te gebruiken bij persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben Judith van Kampen, ooit docent Nederlands, nu coach en trainer in NLP. Werken als docent vond ik fantastisch, maar de regels, de hokjes, het ‘hoe het hoort’… ik voelde dat ik als mens meer kon en meer wilde betekenen voor anderen. Ik ben me gaan verdiepen in onder andere NLP en Systemisch Werk. Ik vind het belangrijk dat je als mens helemaal tot je recht komt! Wie ben jij als mens? Wat werkt er voor jou, wat past bij jou?! Om daar achter te komen, kun je heel goed NLP gebruiken. En ik laat je daar graag mee kennis maken. Welkom!

 

Algemene informatie

Cursusnummer: 22.351.01
Startdatum: 24/11/2022
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 21:30
Lessen: 5
Docent: J.M. van Kampen
Prijs: € 90
Bijzonderheden: Cursusdata: 17/11, 24/11, 1/12, 19/1 en 26/1.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.