Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Direct reserveren

PilatesDat bewegen gezond en belangrijk is hoeven wij niemand meer te vertellen. In deze cursus werken wij aan spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam waarbij de rug extra aandacht krijgt door speciale oefeningen aan te leren die in het dagelijkse leven te gebruiken zijn.

Balans tussen lichaam en geest. Met deze methode, ontwikkeld door Joseph Pilates, versterk je je rug- en buikspieren en werk je aan je houding.

De bewegingsleer heeft een aantal basisprincipes waar wij aan werken; ademhaling in combinatie met  de oefeningen, verbetering van lichaamshouding, concentratie, controle en precisie. We doen ook een serie oefeningen op de mat.

Iedereen kan meedoen ongeacht de leeftijd en werkt op zijn eigen niveau.

Door de manier van les geven en de persoonlijke begeleiding wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke lichamelijke klachten.Algemene informatie

Cursusnummer: 21.511.01
Startdatum: 21/09/2021
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 09:00 - 10:00
Lessen: 26
Docent: I. Ram
Prijs: € 196
Bijzonderheden: Draag gemakkelijk zittende kleding. Meenemen: badlaken. Het is in coronatijd aan te bevelen om een eigen yogamatje te gebruiken wat na afloop mee naar huis gaat. Indien men gebruik wil maken van de matjes van K&O, dient men vooraf en na afloop van de les het matje schoon te maken met de voorradige desinfectie. Eventueel gebruik van kussentje, kussenhoes, dekentje of badlaken, zelf van huis meenemen.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen