Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Direct reserveren

Systemisch Werk en Familieopstellingen

Ieder heeft in een familie zijn of haar eigen plek. Je bent vader of moeder, oudste kind of de zoveelste in de rij. Neem jij je eigen plek in? Deze cursus van in totaal drie avonden, gaat over plek. De plek in jouw familiesysteem. We gaan dus aan de slag met systemisch werk.

In de familie waarin je als kind opgroeit, gelden bepaalde regels en heerst een bepaalde orde. Welke regels zijn dat? Welke boodschap heb jij meekregen als kind? En passen die regels en boodschappen goed bij jou? Met het breken van de regels loop je een risico, dat je er niet meer bij mag horen. Dat geeft wellicht een schuldgevoel, angst voor het verlies van liefde. En het zou ook zomaar kunnen zijn dat het heel veel ruimte geeft om je eigen keuzes te maken. Want alleen het eigene dragen maakt sterk.

Wat kun je verwachten? We doen in deze cursus niet de grote, uitgebreide familie-opstellingen. We gaan aan de slag met wat korte theorie, veel ervaringsoefeningen, met elkaar delen en uitwisselen. En we gaan ervaren wat kleine opstellingen kunnen doen. Iedereen komt aan bod: het gaat over jou en over jouw plek. Welkom!

Algemene informatie

Cursusnummer: 22.364.01
Startdatum: 23/03/2023
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 21:30
Lessen: 3
Docent: J.M. van Kampen
Prijs: € 55
Bijzonderheden: 23/3, 30/3 en 6/4.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen