Reservering wachtlijst

Vinologie Duitse wijnen wit, rosé en rood, workshop

 Duitse wijnen

Kort geleden een wijnreisje gemaakt naar de regio Nahe met kuuroord Bad Kreuznach als bekendste stad. Ik verbleef in het dorpje Auen bij Weingut Hees. Je kunt er overnachten en genieten van de Duitse keuken in combinatie met hun heerlijke wijnen in het gezellige restaurant. Natuurlijk wat wijn meegenomen en ook thuis enthousiast over de kwaliteit.

Dit bracht me op het idee een workshop ‘Duitse  wijnen’ te organiseren. Deze lichte wijnen worden steeds meer gewaardeerd in de top-horeca. Terecht, zij combineren perfect met subtiele, niet te zware gerechten. Waar nog niet zo lang geleden in veel restaurants de wijnkaart geen droge Duitse wijnen vermeldde, zijn er nu restaurants waar enkel Duits wordt geschonken. Zo’n prachtige wijnkaart vind je bijvoorbeeld in restaurant ‘De Scheepskameel’ in Amsterdam. Interesse gewekt?  Ik wil graag mijn enthousiasme delen in de workshop !

Docent: Chiel Kuiper

 

 

 

 

Algemene informatie

Cursusnummer: 22.348.03
Startdatum: 23/11/2022
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 21:30
Lessen: 1
Docent: Ch. Kuiper
Prijs: € 17
Bijzonderheden: Wijn met docent af te rekenen € 12.- p.p.

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.