Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Reservering wachtlijst

Yoga vrijdagochtend 1e uur

De oorsprong van yoga ligt meer dan 2000 jaar geleden in de Indiase samenleving. De cursus concentreert zich op de zogenaamde Hatha-yoga, die zich richt op lichaamshoudingen en ademhalingsoefeningen. Ademhalingsoefeningen zijn voor yoga van vitaal belang.

Yoga doen wil zeggen dat u het alledaagse loslaat en bewust aandacht geeft aan uzelf en uw lichaam en door de oefeningen houdt u uw spieren en gewrichten soepel. Yoga kan helpen uzelf en uw lichaam beter te leren kennen. Daardoor komt u beter in balans en meer in balans met uw omgeving.

Algemene informatie

Cursusnummer: 21.510.09
Startdatum: 24/09/2021
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 9:00 - 10:15
Lessen: 26
Docent: J. Olbrich
Prijs: € 182
Bijzonderheden: Draag gemakkelijk zittende kleding. Het is in coronatijd aan te bevelen om een eigen yogamatje te gebruiken wat na afloop mee naar huis gaat. Indien men gebruik wil maken van de matjes van K&O, dient men vooraf en na afloop van de les het matje schoon te maken met de voorradige desinfectie. Eventueel gebruik van kussentje, kussenhoes, dekentje of badlaken, zelf van huis meenemen.

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! U gaat zich inschrijven voor de wachtlijst, wij kunnen uw deelname daarom niet garanderen. Bij een annulering of voldoende nieuwe inschrijvingen nemen wij contact met u op om de inschrijving te bevestigen.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Inschrijving wachtlijst bevestigen