Reservering wachtlijst

Yoga woensdagochtend 1e uur

De oorsprong van yoga ligt meer dan 2000 jaar geleden in de Indiase samenleving. De cursus concentreert zich op de zogenaamde Hatha-yoga, die zich richt op lichaamshoudingen en ademhalingsoefeningen. Ademhalingsoefeningen zijn voor yoga van vitaal belang.

Yoga doen wil zeggen dat u het alledaagse loslaat en bewust aandacht geeft aan uzelf en uw lichaam en door de oefeningen houdt u uw spieren en gewrichten soepel. Yoga kan helpen uzelf en uw lichaam beter te leren kennen. Daardoor komt u beter in balans en meer in balans met uw omgeving.

Algemene informatie

Cursusnummer: 21.510.05
Startdatum: 22/09/2021
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 9:00 - 10:15
Lessen: 26
Docent: A. Utberg
Prijs: € 181
Bijzonderheden: Draag gemakkelijk zittende kleding. Het is in coronatijd aan te bevelen om een eigen yogamatje te gebruiken wat na afloop mee naar huis gaat. Indien men gebruik wil maken van de matjes van K&O, dient men vooraf en na afloop van de les het matje schoon te maken met de voorradige desinfectie. Eventueel gebruik van kussentje, kussenhoes, dekentje of badlaken, zelf van huis meenemen.

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.