Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Direct bestellen

Arielle Vernède met Canto Ostinato

Programma: Canto Ostinato - Simeon ten Holt

Daarnaast een keuze uit muziek van Bach, Chopin en Ravel.

Een optreden van de Nederlandse concertpianiste Arielle Vernède wordt door het publiek vaak ervaren als een verhaal met een duidelijke, inhoudelijke boodschap. Zij ontrafelt de muzikale vorm, de plaats en de periode waarmee een muziekstuk is omgeven. In haar programmering zoekt zij naar een weloverwogen combinatie van bekend en –vaak ten onrechte- minder bekend repertoire.

Tijdens haar optreden vormen virtuositeit en een extreem kleurrijk klankpalet de bouwstenen voor een pianospel dat van begin tot eind blijft boeien.

Arielle Vernède behoort tot de top van de Nederlandse pianisten.

In deze interpretatie van Canto ligt het accent op een zeer feminiene “Ostinato”: ingetogen maar doortastend, gevoelig en speels, bijna confidentieel maar heel intens en ook teder. Soms voelt het alsof je met de pianiste naar een opkomende Canto in jezelf luistert; alsof je je aan de bron van het maken van die muziek bevindt. Arielle Vernède weet, zoals dat ook bij de natuur wordt ervaren, de talrijke aspecten van kleur, licht en beweging afwisselend in haar spel te vervoegen. Zo wordt elk moment van haar Canto Ostinato een creatie die de aandacht tot de laatste noten blijft boeien.

Algemene informatie

Nummer: 21.105.02
Datum: 11/12/2021
Tijd(en): 21.00
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 15

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Ik bestel kaarten á € 15,00.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Bestelling bevestigen