Direct bestellen

BOREALIS TRIO, aanvang 21.00 uur

Anneleen Schuitemaker - harp

Carien de Bakker - viool

Marije Franken - fluit

Programma: “Franse pareltjes en passie voor volksmuziek”

Franse pareltjes o.a. Claude Debussy, Jacques Ibert en volksmuziek van o.a. Michael Glinka, Manuel de Falla en Bela Bartók.

In de eerste helft van dit programma staat de Franse muziek centraal en kijken we naar de wereld door de ogen van componisten uit de laat 19e- en begin 20e eeuw.

U hoort prachtige werken van toonaangevende componisten, zoals Claude Debussy en Jacques Ibert, maar ook muziek van de wat onbekendere Henriette Renié. Een “pareltje” in de kamermuziek, getranscribeerd voor de bezetting van het Borealis Trio. Vervolgens neemt het trio u mee in de wereld van de volksmuziek, met onder andere de melancholische Russische liederen van Michael Glinka, temperamentvolle Spaanse liederen van Manuel de Falla en als afsluiter de Roemeense volksdansen van de Hongaarse componist Béla Bartok. Laat u verrassen door deze verrassend mooie samenstelling en veelzijdige programma!

Algemene informatie

Nummer: 21.101.02
Datum: 04/09/2021
Tijd(en): 21.00 uur
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 18

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.