Direct bestellen

Duco Burgers en Joep van Beijnum, aanvang 20.15 uur

Piano en viool.

Programma:

Johann Sebastian Bach, Partita 3 voor piano solo in a kleine terts

Ludwig van Beethoven, Sonate 5 'Spring' voor viool en piano in F major

Eugène Ysaÿe, Sonate 3 'Ballade' voor viool solo in d mineur

Pablo de Sarasate, Romanza Andaluza

Camille Saint-Saëns, Introduction et Rondo Capriccioso

Joep van Beijnum (1997) is een jonge violist met veel concertervaring in binnen- en buitenland. Op jonge leeftijd heeft hij al diverse prijzen in de wacht gesleept bij prestigieuze concoursen, een jeugdprestatie was het bereiken van de nationale finale van het Prinses Christina Concours. Joep heeft ervaring als solist en in kamermuziekverband.
Een memorabel concert was een optreden in de Hermitage in aanwezigheid van Z.K.H. Koning Willem Alexander. Een andere bijzondere ervaring waren twee optredens waarin Joep samen met Emmy Verhey het dubbelconcert van Bach vertolkte.

Pianist Duco Burgers (1991) is actief als uitvoerend musicus in binnen- en buitenland. In 2001 won hij de jaarlijkse compositiewedstrijd van het Nederlands Blazersensemble met het stuk De Kloof, dat op het Nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw te Amsterdam werd uitgevoerd. In 2018 studeerde hij als klassiek pianist af aan het Utrechts Conservatorium met de hoogste onderscheiding.

Algemene informatie

Nummer: 21.104.01
Datum: 20/11/2021
Tijd(en): 20.15
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 15
Bijzonderheden: Wij moeten de richtlijnen van het RIVM volgen, dus dient u bij binnenkomst een coronapas en een identiteitsbewijs te overleggen. Een coronapas is een bewijs dat u gevaccineerd bent of onlangs negatief getest bent of hersteld van covid-19.

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.