Direct bestellen

KINDERMUZIEK: PRINSES NOUR EN DE MAGISCHE MELODIE

KINDERMUZIEKWEEK:

Prinses Nour en de magische melodie.

In een land hier ver vandaan woont prinses Nour. Zij is zo mooi en zo lief dat alle drie de prinsen tot over hun oren verliefd zijn op haar. Alle drie willen ze met haar trouwen, maar welke prins weet haar hart te veroveren?”


Op 25 maart nemen Nina en Denise je mee naar betovering van dit Arabische sprookje! Samen maken we muziek, met bodypercussie en Arabische melodieën. Laat je fotograferen op een vliegend tapijt en waan je in de wondere wereld van prinses Nour en haar prinsen!


Na de voorstelling volgt een speurtocht langs muziekinstrumenten.


Deze voorstelling wordt gespeeld door musici van het StringWood Ensemble.

K&O verzorgt samen met de bibliotheek en muziekschool dit concert. Alle activiteiten vinden plaats in de hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. U kunt zich inschrijven via de website van de bibliotheek via deze link: Inschrijven bibliotheek

 

 

Algemene informatie

Nummer: 22.109.01
Datum: 25/03/2023
Tijd(en): 13.30 uur
Locatie: Hoofdbibliotheek Katwijk, Schelpendam 1
Prijs: € 3
Bijzonderheden: K&O verzorgt samen met de bibliotheek en muziekschool een KinderMuziekweek van 23 maart - 1 april 2023. Dit concert is daar onderdeel van. Alle activiteiten vinden plaats in de hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. U kunt zich inschrijven via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekkatwijk.nl

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.