Direct bestellen

LOWLAND PADDIES

De Lowland Paddies zijn een stel enthousiaste, ervaren muzikanten, die in hun tienerjaren verknocht zijn geraakt aan de Ierse traditionele muziek. Met zijn vieren geven ze een frisse, eigentijdse draai aan traditionele folk.
De Paddies wisselen vlotte jigs, reels en hier en daar een polka af met Ierse, Schotse en Amerikaanse songs. Om wat tot rust te komen wordt de up-tempo dansmuziek vergezeld door gevoelige ballads en melancholieke walsen en slip jigs.
Sinds 2004 zijn The Lowland Paddies te zien in folkclubs, café's, en op festivals in binnen- en buitenland. Zo traden ze al op in Zweden, België en Duitsland. Door deze muzikale omzwervingen zijn de laatste jaren ook Scandinavische en Baltische invloeden het repertoire ingeslopen.
The Lowland Paddies zijn:
Jasper Langenberg (trekzak, zang), Robbert Langenberg (banjo, mandoline, zang), Anneke Eijkelboom (viool), en Jiroh Matulessy (gitaar).
De band staat garant voor een onvergetelijke avond Folk Music!

Kaartjes voorverkoop/website 14 euro.

 

Algemene informatie

Nummer: 20.112.01
Datum: 21/11/2020
Tijd(en): 20:30 uur
Locatie: 't Zandgat, E.A. Borgerstraat 58 te Katwijk
Prijs: € 14

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.