Direct bestellen

Masterclass + concert Pauline Oostenrijk

Musici die zaterdagavond op het K&O podium staan, verzorgen voorafgaand aan hun concert een masterclass aan leerlingen van de Muziekschool. Deze masterclasses zijn voor het publiek net zo inspirerend als voor de deelnemende musici zelf. De toeschouwer maakt van dichtbij mee hoe de leerlingen groeien in hun spel, hoe motiverend het is om samen muziek te maken en hoe de professionele musici jong talent inspireren.

Zaterdag 5 oktober zal Pauline Oostenrijk ’s middags een masterclass verzorgen in de Soefitempel. Dezelfde avond treedt ze op met The Hague String Trio met het programma “Mozart en tijdgenoten”.

De entree voor het bezoeken van de Masterclass en het concert kost € 17,- met  een combi-ticket, te bestellen via deze website.

Wilt u alleen de Masterclass bezoeken dan kunt u aan de zaal contant betalen (€ 5,- per persoon)

Kaarten voor het concert kosten € 15,- en zijn verkrijgbaar via deze website (zie concertinformatie elders op de website) en aan de zaal.

Een beperkt aantal jeugdkaartjes ( t/m 16 jaar) is beschikbaar voor het concert en kunnen alleen bij het kantoor worden gekocht voor € 6,-.

Algemene informatie

Nummer: 19.100.08
Datum: 05/10/2019
Tijd(en): Masterclass 14.00-17.00 Concert 20.15
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 17
Bijzonderheden: Dit seizoen hebben de Muziekschool en K&O iets heel bijzonders te bieden: Masterclass + concert

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.