Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Direct bestellen

Muziekvoorstelling Paradepaardjes


Paradepaardjes - muzikale kindervoorstelling voor kinderen tussen 4 en 12 jaar


Het StringWood Ensemble speelt 'Carnaval der dieren' van Camille Saint-Saëns.


Het circus gaat op reis! De dieren uit het circus ontmoeten allerlei wezens die ze nog nooit hebben gezien, en komen op plekken waar ze nooit van hadden durven dromen. In deze muzikale kindervoorstelling, gemaakt en gespeeld door het StringWood Ensemble en op muziek van Camille Saint-Saëns, duiken we in de wereld van dit reizende circus, waarin olifanten, schildpadden, kippen, hanen, leeuwen, kangoeroes, en wie weet wat nog wel meer voorbij zullen komen!


Na afloop van de voorstelling zal een ‘instrumentencarrousel’ plaatsvinden. Kinderen zullen kennis kunnen maken met alle verschillende instrumenten die deze middag gehoord zijn, via een 'quiz-route' door de ruimte, met kijk- en luistervragen over de instrumenten. Wie op elke vraag een antwoord weet te geven, ontvangt een instrumentendiploma.

Algemene informatie

Nummer: 21.109.01
Datum: 02/10/2021
Tijd(en): 14.00 uur
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 6
Bijzonderheden: Wij moeten de richtlijnen van het RIVM volgen, dus dienen personen vanaf 13 jaar bij binnenkomst een coronapas en een identiteitsbewijs te overleggen. Een coronapas is een bewijs dat u gevaccineerd bent of onlangs negatief getest bent of hersteld van covid-19.

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Ik bestel kaarten á € 6,00.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Bestelling bevestigen