Direct bestellen

THE FIDDLE CASE

FIDDLE CASE uit Ierland

Zaterdag 25 september in de Open Hof Kerk Katwijk

In Ierland , en zeker aan de Westkust, is de traditionele muziekcultuur springlevend.

The Fiddle Case, afkomstig uit het westelijk gelegen County Clare, is daar een aansprekend voorbeeld van. Met respect voor de traditie speelt  de band op eigentijdse wijze swingende tunes en sfeervolle songs. En omdat improviseren onderdeel is van de Ierse muziek kan het dak er  tijdens een concert zomaar afgaan!!

The Fiddle Case:

Eoin O’ Neill, bouzouki

Jon O’Connell, contrabas/ zang,  

Adam Shapiro, fiddler

KieranO’Connell, zang/gitaar/bodhrah.

Job Cornelissen, percussie en zang (gastspeler).

Eoin O'Neill heeft in 2015 de Mórglór award ontvangen voor zijn verdiensten voor de traditionele muziek in Clare. The Fiddle Case heeft net haar laatste cd uitgebracht, ‘Write Me A Letter’, waarvan de band wat nummers gaat spelen tijdens dit concert. Het viertal wordt voor concerten op het continent aangevuld met Job Cornelissen op percussie en zang. Job speelt verder in de eigenzinnige Nederlandse folkband Maalstroom en als Job Alone eigen werk.

Aanvang van het concert is 20.30 uur.

Kaartjes € 15,00.

Algemene informatie

Nummer: 21.110.01
Datum: 25/09/2021
Tijd(en): 20:30 uur
Locatie: Open Hof Kerk Katwijk, Rijnstraat 18 te Katwijk
Prijs: € 15
Bijzonderheden: Wij moeten de richtlijnen van het RIVM volgen, dus dient u bij binnenkomst een coronapas en een identiteitsbewijs te overleggen. Een coronapas is een bewijs dat u gevaccineerd bent of onlangs negatief getest bent of hersteld van covid-19.

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.