Direct bestellen

THE GREENHILL TRAVELLERS

The GREENHILL TRAVELLERS is een zevenmans-folkband die in het begin van dit millennium is opgericht. De swingende folk weet ieder publiek aan het dansen te krijgen. Veel klassiekers komen aan bod, maar ook Americana, bluegrass en reggae zijn de bandleden niet onbekend. De doorgewinterde bandleden van GREENHILL TRAVELLERS zorgen ervoor dat elk optreden ‘staat als een huis’.

De eerste officiële CD uitgebracht in 2016 heeft positieve recensies in de folkscene gekregen. René Warny van Folkmagazine schrijft: 'Een groot aantal klassiekers zoals Galway Girl, Caledonia, Black is the Colour (te veel om op te noemen), passeert de revue. De formatie opteert voor een folk-rock aanpak, hoewel de sound geenszins luidruchtig overkomt. Het zevental slaagt goed in zijn opzet'…. Er wordt 'knap gespeeld' en tot slot: 'live zal deze band gegarandeerd voor heel wat ambiance zorgen!!!'

Kaartjes voorverkoop/website 14 euro.

Algemene informatie

Nummer: 20.111.01
Datum: 31/10/2020
Tijd(en): 20:30 uur
Locatie: 't Zandgat, E.A. Borgerstraat 58 te Katwijk
Prijs: € 14

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.