Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Direct bestellen

The Hague String Trio & Pauline Oostenrijk

Mozart en tijdgenoten

Pauline Oostenrijk - hobo

Justyna Briefjes - viool

Julia Dinerstein - altviool

Miriam Kirby - cello

The Hague String Trio werd in 2006 opgericht door Justyna, Julia en Miriam. Na jaren van studie en werk in vele landen, hebben ze zich alle drie in Den Haag gevestigd. Zij kwamen bij elkaar om hun liefde voor kamermuziek te delen en hebben zich in de vele jaren tot een hecht ensemble gevormd. Het trio verkent graag het uitgebreide strijktriorepertoire, van de geliefde meesterwerken tot de minder bekende composities die volgens hen de moeite waard zijn om gehoord te worden.The Hague String Trio treedt op in heel Nederland en geeft elk jaar concerten in Engeland en Duitsland, waar het een trouw publiek heeft opgebouwd.

Zij werken nauw samen met medemusici, waaronder hoboïste Pauline Oostenrijk met wie zij deze avond een concert verzorgen rondom Mozart en tijdgenoten.

I

 

Algemene informatie

Nummer: 19.100.02
Datum: 05/10/2019
Tijd(en): 20.15 uur
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 15
Bijzonderheden: Voor de jeugd tot 18 jaar is een beperkt aantal kaarten voor €6,- beschikbaar. Deze zijn alleen verkrijgbaar op het kantoor van K&O. 's Middags verzorgt Pauline Oostenrijk een Masterclass, georganiseerd door de muziekschool.

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.