Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Direct bestellen

THE LOWLAND PADDIES

De Lowland Paddies zijn een stel enthousiaste, ervaren muzikanten, die in hun tienerjaren verknocht zijn geraakt aan de Ierse traditionele muziek. Met zijn vieren geven ze een frisse, eigentijdse draai aan traditionele folk.
De Paddies wisselen vlotte jigs, reels en hier en daar een polka af met Ierse, Schotse en Amerikaanse songs. Om wat tot rust te komen wordt de up-tempo dansmuziek vergezeld door gevoelige ballads en melancholieke walsen en slip jigs.
Sinds 2004 zijn The Lowland Paddies te zien in folkclubs, cafés, en op festivals in binnen- en buitenland. Zo traden ze al op in Zweden, België en Duitsland. Door deze muzikale omzwervingen zijn de laatste jaren ook Scandinavische en Baltische invloeden het repertoire ingeslopen.
The Lowland Paddies zijn:
Jasper Langenberg (trekzak, zang), Robbert Langenberg (banjo, mandoline, zang), Anneke Eijkelboom (viool) en Jiroh Matulessy (gitaar).
De band staat garant voor een onvergetelijke avond Folk Music!

Kaartjes € 14,00.

 

Algemene informatie

Nummer: 21.112.01
Datum: 27/11/2021
Tijd(en): 20:30 uur
Locatie: 't Zandgat, E.A. Borgerstraat 58 te Katwijk
Prijs: € 14
Bijzonderheden: Wij moeten de richtlijnen van het RIVM volgen, dus dient u bij binnenkomst een coronapas en een identiteitsbewijs te overleggen. Een coronapas is een bewijs dat u gevaccineerd bent of onlangs negatief getest bent of hersteld van covid-19.

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Ik bestel kaarten á € 14,00.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Bestelling bevestigen