Direct bestellen

THE OLDTIME STRINGBAND

The Oldtime Stringband is een band uit Noord-Holland die bluegrass, folk en Americana met elkaar mixed tot een eigen herkenbaar geluid. Een samenspel van gitaar, fiddle, gitaar, banjo, mandoline, contrabas, vier stemmen en daarbij gevoegd de stem van zangeres Shelly O'day maakt het afwisselende maar zeker herkenbare geluid van de band. Het bracht hun naar vele optredens in binnen en buitenland.
Een mix van traditionals, eigen nummers en een aantal covers vormen het repertoire waarin de zang natuurlijk een belangrijke rol speelt. Ook het buitenland heeft verschillende malen van ze mogen genieten. Ze hebben drie korte tours door Engeland en een 10 daagse tour door Californië achter de rug. De muziek heeft vele mooie kritieken in binnen en buitenlandse media gekregen en veel aandacht van (inter)nationale radiostations. Onlangs brachten ze hun vierde cd Pretty Little Horses uit. Deze cd werd opgenomen in de studio van Tim Knol. Tim zat zelf achter de knoppen.

Shelly O`Day - Zang, gitaar & autoharp
Ton Knol - Zang, gitaar & mandoline
Ruud Spil - Zang & banjo
Lidewij de Vries - Zang & fiddle
Nico Druijf - Zang & contrabas & zingende zaag

Kaartjes voorverkoop/website 14 euro.

Algemene informatie

Nummer: 20.115.01
Datum: 17/04/2021
Tijd(en): 20:30 uur
Locatie: 't Zandgat, E.A. Borgerstraat 58 te Katwijk
Prijs: € 14

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.