Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona

We mogen weer open !!!!

Beste cursisten van K&O,

goed nieuws tijdens de persconferentie van 14 januari, we mogen weer OPEN !!! Maandag 17 januari gaan ALLE (fysieke) lessen van start, dus ook de avondlessen. U bent van harte welkom in ons gebouw aan de Sluisweg. Via de mail zullen alle cursisten persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

 

 

Na de laatste persconferentie is duidelijk geworden dat de avondlockdown is verlengd tot in ieder geval 14 januari 2022.
De herstart van de avondcursussen zijn daardoor een week uitgesteld, en in afwachting van de volgende persconferentie, zullen de avondcursussen voorlopig starten op 17 januari 2022.

Per zondag 28 november gaat de avondlockdown in, hetgeen is afgekondigd tijdens de persconferentie van afgelopen vrijdagavond. Deze is voorlopig gesteld voor 3 weken en duurt van 17.00 tot 5. 00 uur. Om deze reden heeft het bestuur van K&O besloten om de AVOND cursussen per maandag 29 november te stoppen t/m 24 december. Na de kerstvakantie hopen we vanaf maandag 10 januari weer open te gaan. De OCHTEND cursussen gaan gewoon door !
Wanneer er na de volgende persconferentie (14 december) nieuwe ontwikkelingen zijn en deze gevolgen hebben voor uw cursus, stellen we u tijdig op de hoogte !

 

Hopend u voldoende te hebben geïnformeerd,
namens het bestuur van K&O :

Heleen Kreft en Annie de Jong
(coördinatoren Sectie Cursussen)