Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona

Nog enige plaatsen vrij bij de Engeland reis !

The Cotswolds, een levende ansichtkaart!

Elk jaar organiseert Mieneke Andeweg-van Rijn, docente Engels,  een meerdaagse reis ter afsluiting van het cursusseizoen. Ook komend voorjaar ligt er een mooie bestemming in het verschiet: De Engelse Cotswolds waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij op deze 8-daagse reis, die plaatsvindt van 23 tot en met 30 april 2020. Daar kunt u ook als niet-cursist van profiteren.

U heeft de unieke mogelijkheid om in Katwijk in de luxe touringcar te stappen en naar de idyllische bestemming af te reizen. Doe een stapje terug in de tijd, maak kennis met de Cotswolds Hills, bezoek kastelen en de beroemde steden zoals Bath, Stratford-upon-Avon en Cambridge. Ook een tochtje met een ouderwetse trein en tochten naar diverse schilderachtige plaatsjes staan op het programma.

De deskundige en ervaren Nederlandstalige reisleiding vertelt veel wetenswaardigheden, zodat u optimaal van uw vakantie geniet. U maakt de overtocht naar Engeland op de luxe ferry van Hoek van Holland naar Harwich met verblijf in een buitenhut en u verblijft vijf hotelovernachtingen in Cheltenham, op basis van half-pension.

Zin om mee te gaan? Voor vrijblijvende informatie of een uitgebreide kleurenbrochure kunt u contact opnemen met Mieneke Andeweg-van Rijn, telefoon 071 4015669 of 06 28647503 of via e-mail: amieneke@gmail.com