Direct bestellen

Egel en de Trollebol

THEATER MAX VERSTAPPEN


Leeftijd     : 4-7 jaar

Voorverkoop Prijs : € 6,-

Zaalprijs   : € 7,-

Het 6de kaartje is gratis !

Egel geniet al weken van het prachtige weer in het bos. Maar, de zon blijft schijnen. De dieren in het bos krijgen dorst. In het bosmeer is altijd genoeg water voor alle dieren om te drinken. Maar nu kan dat niet, wat is er toch aan de hand? Dan hoort Egel dat een enorme Trol het bosmeer gebruikt om lekker te badderen. Hij zoekt Trollebol op, maar deze wil het meer voor zichzelf houden. Egel probeert hem slim af te zijn, lukt dat?

Als je aan poppenspelen denkt, dan denk je al snel aan Max Verstappen. Al op zijn negende speelde hij voorstellingen voor familie en vriendjes met zijn zelfgemaakte poppen. En tot op de dag van vandaag is Max verknocht aan zijn poppen. Hij maakt ze voor theater en tv producties en natuurlijk ook voor zijn eigen voorstellingen.

Als regisseur, schrijver en producent van poppen werkt Max ook mee aan bekende televisie producties. Hij heeft verschillende prijzen en nominaties ontvangen, onder andere op het International Children's Filmfestival in Chicago en op het CineKid Kinderfilmfestival.

Met zijn poppen reist Max nu door het hele land. Een onvergetelijke ervaring wil hij de kinderen bezorgen met zijn spel. 'Voor kinderen zijn het echte wezens,' zegt Max over zijn poppen. 'Hun fantasie is zo rijk dat zij moeiteloos van alles waarnemen wat ik niet eens laat zien.'

Elke voorstelling is ook voor Max zelf nog steeds een betoverende belevenis.

Algemene informatie

Nummer: 18.133.01
Datum: 13/03/2019
Tijd(en): 14.30 uur
Locatie: K&O gebouw, Sluisweg 16 te Katwijk
Prijs: € 6

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.