Direct bestellen

Piet redt het Sinterklaasfeest

Poppentheater Max Verstappen

Het is bijna 5 december. In het kasteel van Sinterklaas heerst een levendige drukte, want er moeten heel veel cadeaus ingepakt worden. Als Piet het laatste pakketje van een passend gedicht heeft voorzien, wil Sinterklaas op weg gaan. Maar wat is dat??? De mijter van Sinterklaas is verdwenen… Piet gaat op zoek en ontdekt dat de Sinterklaasmijter is gestolen door een trol. De trol wil graag dat iedereen hem net zo aardig vindt als Sinterklaas. Met een echte Sinterklaasmuts op zijn hoofd zou dat toch zeker moeten lukken. Piet weet in een spannend en humoristisch avontuur de mijter met een wel héél slimme list terug te krijgen. Terug in het kasteel is Sinterklaas gelukkig nog net op tijd voor zijn afspraak. Waar moet hij eigenlijk naar toe? Natuurlijk daar waar de kinderen zijn !!

Na afloop van de voorstelling is er (gratis} koffie en thee voor de volwassenen. De kinderen worden getrakteerd op een lekkere verrassing.

Aanvang 14.30 uur. Kaarten kosten € 6,00 in de voorverkoop (het zesde kaartje is gratis). Zaalprijs € 7,00.

Leeftijd 4 tot 7 jaar.

Kaartjes zijn te bestellen via www.kenokatwijk.nl en bij het K&O kantoor aan de Sluisweg 16 of telefonisch reserveren. Tel.071-4016400 (ma. t/m vr. tussen 9.00 en 12.00 uur)

Algemene informatie

Nummer: 19.131.01
Datum: 20/11/2019
Tijd(en): 14.30 uur
Locatie: Sluisweg 16 Katwijk
Prijs: € 6/7
Bijzonderheden: Voorverkoop € 6,00/Zaalverkoop € 7,00 Het 6de kaartje is gratis!

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
De inschrijving is gesloten.