Direct bestellen

Prins Heerlijk

POPPENTHEATER  FATSNERRAN


Leeftijd     : 4-7 jaar

Prijs          : € 6,-

Zaalprijs   : € 7,-

Het 6de kaartje is gratis !

Zoetje, een lieflijke ietwat verlegen keukenprinses, besluit op zoek te gaan naar een prins. Op haar verre reis langs velden en wegen, bergen en zeeën ontmoet ze de vreemdste figuren, maar geen echte prins. Als ze ten einde raad probeert een kikker te kussen – je weet maar nooit! – krijgt haar zoektocht naar geluk een onverwachte wending.


Een ouderwets en toch modern sprookje over een zoektocht naar geluk, met spanning, humor en interactie.
De productie wordt gespeeld in een klassiek ogende setting, met aankleding uit de tijd van Dickens. Een handkar vol spullen, waaruit het decor en verhaal tijdens het spelen ontstaan, maakt dat het publiek van begin tot het eind vol verwachting en ademloos in het verhaal opgaat. Omdat niets is wat het lijkt worden kinderen uitgenodigd om mee te denken en te reageren op wat ze zien.

Poppentheater Fatsnerran is een reizend poppentheater, dat in 1977 opgericht is door poppenspelers Alexander en Marijke Bauwens. Naadloos vullen zij elkaar aan bij de totstandkoming van iedere jeugdvoorstelling, waardoor er ware tekstjuweeltjes ontstaan waar niet alleen kinderen maar ook de begeleidende volwassenen keer op keer met volle teugen van genieten. Aan de vormgeving van decor en poppen besteden zij veel zorg, met oog voor detail en met originele en verrassende vondsten.


Hun leeftijdgebonden jeugdproducties zijn spannend, fantasievol, humoristisch en hebben altijd de belevingswereld van het kind als uitgangpunt. Poppentheater Fatsnerran speelt altijd zichtbaar voor het publiek, waardoor interactie mogelijk is en kan worden ingespeeld op de reacties vanuit het publiek.
Om het decor en de poppen optimaal tot hun recht te laten komen beschikt Poppentheater Fatsnerran over professionele licht- en geluidstechniek.


Poppentheater Fatsnerran heeft als doelstelling poppenspel als expressievorm te bevorderen. Inkomsten worden gebruikt om nieuwe voorstellingen te ontwikkelen en te investeren in apparatuur en materiaal. Ook worden activiteiten die de ontwikkeling van het poppenspel in brede zin bevorderen ondersteund. Alexander Bauwens is voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor het Poppenspel (NVP-UNIMA).

 

 

Algemene informatie

Nummer: 18.132.01
Datum: 30/01/2019
Tijd(en): 14.30 uur
Locatie: K&O gebouw, Sluisweg 16 te Katwijk
Prijs: € 6

Direct bestellen

Ik bestel kaarten á € 6,00.
Bestelling bevestigen