Direct bestellen

TOMAATJE OP JE NEUS

Arno Huibers Theaterproducties

Een vrolijk mannetje komt gek dansend op. Zijn muziek komt uit neuzen en oren van de kinderen. Dat is het begin van 50 wonderlijke minuten waarin Arno de wereld op zijn kop zet. Paard rijden op een strijkplank, toeterende spierballen van een kind en jongleren met tomaten. Met eenvoudige attributen speelt hij de meest wonderlijke acts. Arno worstelt met de accordeon, hoe bespeel je die? Hij blaast een kaarsje uit dat ‘floep’ op zijn hoofd terecht komt en weer gewoon brandt. Natuurlijk mogen kinderen meehelpen: met muziek maken of in een levensgrote zeepbel zitten. Hoe kan het toch, zo heb je een bezemsteel en zo is het een levende pop die een hartje uitdeelt. O ja, accordeon speel je met het puntje van de tong.

Wij houden ons aan de coronaregels.

 

 

Algemene informatie

Nummer: 21.130.01
Datum: 29/09/2021
Tijd(en): 14.30 uur
Locatie: Sluisweg 16 Katwijk
Prijs: € 6/7
Bijzonderheden: Leeftijd: 4 - 7 jaar. Voorverkoop € 6,00/Zaalverkoop € 7,00. Het 6e kaartje is gratis! Wij moeten de richtlijnen van het RIVM volgen, dus degenen die 13 jaar of ouder zijn dienen bij binnenkomst een coronapas en een identiteitsbewijs te overleggen. Een coronapas is een bewijs dat u gevaccineerd bent of onlangs negatief getest bent of hersteld van covid-19. De kinderen kunnen zonder coronabewijs naar binnen.

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.