Reservering wachtlijst

Anastasia

De Uit-De-Kunst-Bus gaat op 

Vrijdag 25 oktober 2019

naar het grote Broadway succes in het

AFAS Circustheater te Scheveningen

ANASTASIA

De musical Anastasia is gebaseerd op het levensverhaal van de genoemde Russische tsarendochter. Er wordt algemeen aangenomen dat Anastasia in werkelijkheid is vermoord door de Bolsjewieken. Anastasia’s lichaam is echter nooit terug gevonden. Voer dus voor geruchten en de hoop dat er nog overlevenden van de Romanovs zouden zijn

Het weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur die voert langs vorstelijke paleizen.

Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze echt de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende.

We hebben kaarten voor u gereserveerd op de rijen 15 en 16 (1e rang).

Kosten zijn € 95,00 p.p. (incl. bus)

Voor informatie: St. K&O Katwijk, Sluisweg 16 te Katwijk. Tel: 071-4016400 (op werkdagen van 9.00 uur – 12.00 uur)

 

Algemene informatie

Nummer: 19.170.01
Datum: 25/10/2019
Tijd(en): 20:00 uur
Locatie: AFAS circustheater te Scheveningen
Prijs: € 95,00
Bijzonderheden: We hebben kaarten voor u gereserveerd op de rijen 15 en 16 (1e rang). Kosten zijn € 95,00 p.p. (incl. bus)

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.