Reservering wachtlijst

Cats, musical (vol)

De Uit-De-Kunst-Bus van K&O gaat op 23 januari 2019 naar:

Cats.

De Musical klassieker van Andrew Lloyd Webber komt naar het Luxor theater Rotterdam. Dit jaar is het precies 30 jaar geleden dat “the Cats”voor het eerst in première ging in Nederland. Deze speciale jubileumtournee biedt de unieke kans voor oude en nieuwe Cats fans om de show in het Engels te beleven zonder naar Londen te hoeven reizen. Vanzelfsprekend wordt de voorstelling van Nederlandse boventiteling voorzien zodat niets van het verhaal hoeft worden gemist. Sinds de premiére in 1981 speelde CATS onafgebroken gedurende 21 jaar.

Het Verhaal.

Het tijdloze verhaal raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de “Lellicie”. Katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deutereonomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren om een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar verdriet willen ze niets van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grizabella om herboren te worden.

 

Luxor Theater Rotterdam

Er zijn 1e rang plus kaarten voor u gereserveerd op rij 4 en rij 5

Prijs  € 110,- (incl. bus)

Inlichtingen : K&O Katwijk

Tel: 071-4016400 ( op werkdagen tussen 9.00-13.00 uur)

www.kenokatwijk.nl

Algemene informatie

Nummer: 18.160.01
Datum: 23/01/2019
Tijd(en): 18.00-24.00
Locatie: Luxor Theater Rotterdam
Prijs: € 110,00

Reservering wachtlijst

Let op! U gaat zich inschrijven voor de wachtlijst, wij kunnen uw deelname daarom niet garanderen. Bij een annulering of voldoende nieuwe inschrijvingen nemen wij contact met u op om de inschrijving te bevestigen.
Ik bestel kaarten á € 110,00.
Inschrijving wachtlijst bevestigen