Direct reserveren

Herman van Veen 'Dat kun je wel zien dat is hij'

Met de Uit-De-Kunst-Bus op 

Vrijdag 11 juni 2021 naar  

HERMAN VAN VEEN

'DAT KUN JE WEL ZIEN DAT IS HIJ'

Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam
20.00 uur

Deze voorstelling werd in het voorjaar van 2020 afgelast en is verschoven naar 11 juni. U dient zich hiervoor opnieuw in te schrijven.

Herman van Veen wordt vijfenzeventig. Los van wat krakende onderdelen en het regelmatig kwijt zijn van namen beschouwt hij deze tijd als de beste van zijn leven.

Hijzelf zegt daarover: “Iemand van het theater vroeg mij of ik al wist wat wij zouden komen spelen. Jee, dacht ik, dat hangt van zo veel af. Hoe toekomstbestendig kan op mijn leeftijd zo’n aankondiging zijn? Het gaat immers altijd anders dan je denkt - ook als je denkt het zal wel anders gaan dan je denkt - dan gaat het toch nog anders dan je denkt. Al zeker weet ik wél, als alles gaat zoals ik hoop, versieren we een stoel, want ik word vijfenzeventig. Net zo oud als de langste gewapende vrede in onze Lage Landen ooit. Dus zingen we vast en zeker blij.”

De sympathieke Van Veen neemt jaren aan ervaring mee naar het podium en hij weet als geen ander hoe hij een goede show moet neerzetten, samen met zijn muzikanten. Deze alleskunner is namelijk clown, cabaretier, schrijver, regisseur, musicus, acteur en presentator. Geniet van een muzikale avond vol herkenning en verrassingen. Een echte aanrader!

Kosten: € 62,-p.p. (incl. bus)
Inlichtingen : K&O Katwijk
Sluisweg 16
Tel: 071-4016400 op werkdagen (9.00-12.00 uur)
www.kenokatwijk.nl

 

 

Algemene informatie

Nummer: 20.184.01
Datum: 11/06/2021
Tijd(en): 20.00
Locatie: Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam
Prijs: € 62
Bijzonderheden: Er zijn 1e rangs kaarten voor u gereserveerd op rij 15, 16 , 17 en 18.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.