Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Direct reserveren

Musical Charlie and the Chocolate Factory

Sjakie en de Chocoladefabriek

Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages.

De wereldberoemde Willy Wonka, opent de poorten van zijn mysterieuze chocoladefabriek, maar slechts voor vijf gelukkigen die een gouden ticket weten te vinden.

Het is de grootste wens van de jonge Charlie om de fabriek te mogen bezoeken, iets waar hij al jaren van heeft gedroomd.

Willy Wonka, de geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt. Een verhaal over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral over: dat er altijd een kans op geluk is, hoe klein die ook lijkt.

Na West End & Broadway is deze meeslepende musical voor het eerst te zien in Nederland.

De voorstelling wordt in het Nederlands gespeeld en bevat lichteffecten die door mensen met epilepsie, NAH of prikkelgevoeligheid als heftig kunnen worden ervaren.

 

 

Algemene informatie

Nummer: 22.182.01
Datum: 05/03/2023
Tijd(en): Aanvangstijd 14.30 uur
Locatie: Theater De Meervaart Amsterdam
Prijs: € 61
Bijzonderheden: We hebben 1e rangs kaarten gereserveerd op rij 7, 8 en 11. U kunt tot 20 november 2022 inschrijven. De prijs is inclusief vervoer per bus.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
De inschrijving is gesloten.