Direct reserveren

Musical Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar is dé theaterbeleving van 2024. Een verhaal voor en ván onze tijd, dat je gegarandeerd aan het denken zet. In een nieuwe, epische versie van de internationaal gerenommeerde regisseur Ivo van Hove en met een sterrencast van onder andere Jeangu Macrooy (Jesus), Freek Bartels (Judas), Edwin Jonker (Pilate), Alex Klaasen (King Herod), Magtel de Laat (Mary Magdalene) en de beste talenten uit binnen- en buitenland. De onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen – samen met een live orkest - de basis voor dit volledig in het Engels gezongen theaterspektakel.

Jesus Christ Superstar voelt als een ware happening. Laat je onderdompelen en overrompelen door de industriële vormgeving, een onvervalst concertgevoel en een unieke setting. Intens en dichtbij. Het ronde toneelpodium voelt als een arena, waar je zelf onderdeel kunt worden van het verhaal.

 

Algemene informatie

Nummer: 23.145.01
Datum: 03/04/2024
Tijd(en): Aanvangstijd 20.00 uur
Locatie: Nieuwe Luxor te Rotterdam
Prijs: € 77
Bijzonderheden: Let op!: Tot 16 februari 2024 kunt u 1e rang kaarten reserveren. De prijs is inclusief vervoer per bus, ook garderobe en pauzedrankje zijn bij het kaartje inbegrepen.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Ik bestel kaarten á € 77,00.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen