Reservering wachtlijst

Musical Les Misérables

Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde keert terug naar Nederland. Een legendarisch, maar vooral aangrijpend en tijdloos verhaal. Beleef de klassieker nu als nooit tevoren met een geheel nieuw decor en een sterrencast. Geschreven door Victor Hugo.

Deze voorstelling is volledig Nederlandstalig.

Zowel het nummer “Breng hem thuis” als “Nog een Dag” werden in de top 10 gestemd van de favoriete musical song allertijden.

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobsedeerde Javert, die hem kost wat het kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden?

Algemene informatie

Nummer: 22.184.01
Datum: 04/04/2023
Tijd(en): Aanvangstijd 20.00 uur
Locatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Prijs: € 73
Bijzonderheden: Wij hebben 1e rangs kaarten op rij 13, 14 en 17 gereserveerd. Tot 19 februari 2023 kunt u inschrijven. De prijs is inclusief vervoer per bus.

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.