Direct reserveren

Musical The Sound of Music

Het verhaal van Maria (met Nandi van Beurden in de hoofdrol!!!), die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien.

Een voorstelling waarbij u kan genieten van bekende nummers als Edelweiss, Do-re-mi en My Favourite Things.
The Sound of Music is het grootste succes van Richard Rodgers en Oscar Hammerstein en wordt sinds 1959 in theaters over de hele wereld gespeeld.

Tot 25 oktober 2021 kunt u  1e rangs kaarten reserveren
Kosten € 66,- p.p. (incl. bus van Katwijk naar Luxor te Rotterdam v.v. en pauzedrankje).

Wij moeten de richtlijnen van het RIVM volgen, dus u dient een coronapas en een identiteitsbewijs te overleggen. Een coronapas is een bewijs dat u gevaccineerd bent of onlangs negatief getest bent of hersteld van covid-19.

Inlichtingen:  K&O Katwijk, Sluisweg 16
Tel: 071-4016400 (op werkdagen tussen 9.00-12.00 uur)
www.kenokatwijk.nl

Algemene informatie

Nummer: 21.181.01
Datum: 07/01/2022
Tijd(en): 19.30 uur
Locatie: Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam
Prijs: € 66
Bijzonderheden: wij hebben 1e rangs kaarten voor u gereserveerd. Kosten kaarten € 66,- p.p. (incl. bus en pauzedrankje). Kaarten reserveren kan tot 25 oktober 2021.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.