Reservering wachtlijst

Babymassage

Shantala babymassage is een massage afkomstig uit India die wordt toegepast op baby's van 0-12 maanden. Tijdens de massage workshop leer je als ouders hoe je jouw baby kunt masseren. Positief effect van de massage is ontspanning bij je baby, verbetering van de nachtrust en verlichting van darmkrampjes. Aanraking is één van onze eerste levensbehoefte en zeker voor een baby.

Om het contact (de verbinding) tussen de ouder en kind te vergroten en te stimuleren is een babymassage een prachtig middel. Naast het vergroten van het contact en veiligheid van je kindje komt ook het het gelukshormoon endorfine vrij waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd  en werkt het verzachtend op de grote veranderingen die het lichaam doormaakt.

Bovenal is het heel leuk om samen met je baby deze workshop te volgen

De docent zal de massage voor doen op een pop waarop jij als ouder direct de massage kan uitvoeren bij je baby

Algemene informatie

Cursusnummer: 22.515.03
Startdatum: 08/02/2023
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 09:00 - 10:00
Lessen: 1
Docent: K. Pasmans
Prijs: € 11
Bijzonderheden: Voor baby's van 0 tot 12 maanden. Handdoek en massage olie meenemen. Massage olie kan aangeschaft worden via de docent voor € 9,95 (via pinbetaling).

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.