Direct reserveren

Fotografie op basis van een thema, gevorderden

Herken jij dit?


Je hebt plezier in fotograferen en je wil er graag mee bezig zijn. Ook wil je eens wat anders maken dan wat iedereen om je heen doet, iets van jezelf. Dan zit je goed bij deze cursus!


In deze lessen gaan we aan de slag met een (sociaal) thema dat jouw interesse heeft. Dat kan zijn milieu, visserij, familieportretten enz. De eerste les stemmen we het ontwerp af. Zorg dat je van tevoren al iets hebt bedacht, dan bespreken we dat de eerste les. De eerste les nemen we ook nog wat basistechnieken door. Verdere techniek volgt later, dat hangt een beetje af van wat je wilt gaan fotograferen. De volgende lessen bespreken we de foto’s die je maakt voor je project. We sluiten de lessen af met een expositie in het lesgebouw.


Ik ben Marjory Haringa, eind 2018 afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam. Mijn specialisaties zijn groeps- en familieportretten en met name sociale thema’s. Wat ik het allerliefste doe is jou leren hoe jij je fotografie kunt verbeteren!


Gevorderdencursus (vooropleiding: min. basiscursus en een beetje ervaring)
Extra kosten: tussen €15 en €25 voor afdrukken op de expositie.

Algemene informatie

Cursusnummer: 22.303.04
Startdatum: 15/03/2023
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 21:30
Lessen: 6
Docent: M. Haringa
Prijs: € 88
Bijzonderheden: Kosten verrekenen met docente € 15/€ 25. Meenemen; camera waarop minimaal sluitertijd en diafragma kan worden ingesteld. Data 15 maart, 29 maart, 12 april, 10 mei, 24 mei en 7 juni. Geen buitenles.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.