Reservering wachtlijst

Italiaans (lezen) Lettura Libri Italiani

Lettura libri italiani

Dit jaar zullen we de cursus beginnen met het boek Prima di morire van Gianni Farinetti. Het boek is een thriller (giallo in het Italiaans) die zich afspeelt in een heuvelachtig gebied van Piëmont, beroemd voor haar wijnen en voor de productie van Nutella. Met het tweede boek maken we een grote sprong, van Noord naar Zuid Italië: we landen in Sicilië waar de schrijver Leonardo Sciascia ons confronteert met een ingewikkeld maar spannend verhaal (een tour de force) over maffia, drugs en omertà.

Lezen, gedeeltelijk in de klas en gedeeltelijk thuis, converseren, discussiëren en het behandelen van grammaticale onderwerpen (wanneer dat nodig is) zullen zich afwisselen.

De cursus is bedoeld voor degenen die de vier jaar taalcursussen gevolgd hebben en het liefst het nieveau B1 hebben gehaald.

 

 

 

 

 

Algemene informatie

Cursusnummer: 18.240.01
Startdatum: 01/11/2018
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 9:30 - 11:30
Lessen: 20
Docent: M. Miglioli
Prijs: € 170
Bijzonderheden: LET OP ! boeken aanschaffen na ontvangst deelnemersbewijs ! - Prima di morire van Gianni Farinetti, ed. Mondadori, ISBN 88-04-52359-X; ±15 euro - Una storia semplice van Leonardo Sciascia, ed. Adelphi, ISBN 88-459-0729-5; ± 15 euro

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.