Reservering wachtlijst

Kies je kleur (derde) (vol)

Het dragen van de juiste kleuren kan een groot verschil maken voor uw uitstraling. Bepaalde kleuren laten uw ogen spreken, ondersteunen uw natuurlijke huidskleur en zorgen dat oneffenheden minder opvallen. Wat zijn uw beste kleuren? Welke kleuren harmoniëren met uw huid, haar en ogen? Deze cursus leert u uw beste kleuren kennen en herkennen. Natuurlijk bespreken we hoe u de kleuren kunt toepassen in uw garderobe en gaan we in op de effecten van kleur op het lichaam. Miskopen zijn vanaf nu verleden tijd! U kiest kleding waarbij u gaat stralen en er geweldig uit ziet.

 

De cursus wordt gegeven door Saskia Mijnders van Stijl met Kleur. Meer informatie vindt u op haar website www.stijlmetkleur.nl

Algemene informatie

Cursusnummer: 18.306.03
Startdatum: 15/04/2019
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 21:30
Lessen: 2
Docent: S. Mijnders
Prijs: € 60
Bijzonderheden: 20-2 cursusdatum aangepast naar 6/3 en 13/3 en 12/3 aangepast naar definitief 15/4 en 17/4 (2 lessen in 1 week)

Reservering wachtlijst

Let op! U gaat zich inschrijven voor de wachtlijst, wij kunnen uw deelname daarom niet garanderen. Bij een annulering of voldoende nieuwe inschrijvingen nemen wij contact met u op om de inschrijving te bevestigen.
Inschrijving wachtlijst bevestigen