Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Reservering wachtlijst

Klein vaarbewijs deel 1 september

 

Een cursus voor schippers die al jaren varen, maar nog geen vaarbewijs hebben. Maar ook voor de aspirant schipper, die van plan is een boot aan te schaffen. Het klein vaarbewijs is o.a. verplicht voor snelle motorboten en schepen langer dan 15 meter. Klein vaarbewijs I geldt op de rivieren, de kanalen en de meren. Voor de zgn. “ruime vaarwateren” zoals het IJsselmeer en de Oosterschelde is er het klein vaarbewijs II.

De cursus wordt gegeven door Roel van Dijk uit Alphen a/d Rijn, al 25 jaar actief met nautische opleidingen, zoals het klein vaarbewijs en marifonie.

De cursus Klein Vaarbewijs deel I gaat over de verkeersregels, de betonning en borden, de veiligheid aan boord, het weer en het manoeuvreren. Eigenlijk moet elke watersporter kennis hebben van deze zaken, ongeacht of het schip nu wel of niet vaarbewijsplichtig is.

Algemene informatie

Cursusnummer: 20.309.01
Startdatum: 17/09/2020
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:15 - 22:00
Lessen: 6
Docent: R. van Dijk
Prijs: € 125
Bijzonderheden: Aan te schaffen lesboek na ontvangst deelnamebewijs : Cursusgeld is exclusief het examen en het cursusboek: Leidraad voor het vaarbewijs van Richard Vooren, laatste druk ( dat is nu 12e druk € 20,99, ISBN : 9789064106903, in najaar 2020 waarschijnlijk nieuwe druk)

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! U gaat zich inschrijven voor de wachtlijst, wij kunnen uw deelname daarom niet garanderen. Bij een annulering of voldoende nieuwe inschrijvingen nemen wij contact met u op om de inschrijving te bevestigen.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Inschrijving wachtlijst bevestigen