Direct reserveren

Reanimatie/AED, mei

Reanimatie en AED gebruik is van levensbelang. Als iemand een hartstilstand heeft gekregen zijn de eerste 6 minuten cruciaal. 

De nadruk bij deze cursus ligt op praktijk oefening want reanimeren kun je leren door het te doen. Je leert hoe te handelen als je alleen bent met een slachtoffer of als je met meerdere noodhulpverleners bent. En in les 2 pakken we de AED erbij want er zijn ruim 20.000 AED's in NL te vinden. Hoe fijn is het dan als ook niet medische personeel een AED kan gebruiken.

Omdat zorgverzekeraars preventieve zorg steeds belangrijker vinden, zijn er meerdere verzekeraars die een EHBO- of reanimatiecursus vergoeden vanuit een zorgverzekering met een aanvullende dekking.Het kan voorkomen dat verzekeraars alleen cursussen vergoeden die worden verzorgd door specifieke zorgverleners. Raadpleeg je eigen polis of neem contact op met de zorgverzekeraar voor informatie.

 

Algemene informatie

Cursusnummer: 18.308.03
Startdatum: 09/05/2019
Locatie: Sluisweg 16, 2225 XM Katwijk
Tijden: 19:30 - 21:30
Lessen: 2
Docent: C Azab
Prijs: € 40
Bijzonderheden: Let op cursus op 2 verschillende weekdagen: donderdag en woensdag. Certificaat € 15,00, boek € 15,00 indien gewenst.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.